Qui som?

Qui fa MÀRQUETING?

Internet cada cop és més immens, i actualment no serveix només “estar” a internet per a obtenir resultats.

Què ens mou a crear aquest projecte? La nostra passió pel màrqueting i la comunicació i la voluntat de posar el nostre coneixement a disposició de les petites i mitjanes empreses perquè puguin fer realitat la seva transformació digital o aconsegueixin ser més visibles a internet.

Oferim proximitat, qualitat i resultats.

I el millor, parlem el teu idioma! T’expliquem les coses que la teva empresa necessita amb paraules que pots entendre.

Maria Mateu - Aquí Fem Màrqueting

“Solucionar problemes de forma creativa, innovant i guiant-me per la intuïció per ajudar-te a millorar el màrqueting en línia del teu negoci i aconseguir els objectius plantejats”

Maria Mateu, fundadora i coordinació AFM, formadora i especialista en SEO

Sempre m’he considerat una persona decidida, emprenedora i creativa, però al mateix temps analítica i compromesa a la qual li agrada investigar en profunditat i aportar una visió estratègica als negocis. Dono sempre més del que s’espera i busco l’excel·lència en tots els projectes.

Un dels meus punts forts és la resolució de conflictes. Em guio pel meu instint i sentit comú en molts casos. Tot això des de la proximitat, la professionalitat i la responsabilitat d’aconseguir els objectius marcats.

Això em permet analitzar la situació de les petites i mitjanes empreses i buscant solucions eficients amb agilitat i rapidesa, per guanyar visibilitat a internet de forma estable en el temps.

Graduada en Comunicació (Menció en Comunicació corporativa i relacions públiques)
Tècnica Superior d’Arts plàstiques i disseny en Fotografia
Formació específica en Màrqueting Digital, Publicitat digital i Posicionament SEO

Amb 20 anys d’experiència en el món del disseny i la fotografia
Més de 10 anys d’experiència en el sector de la comunicació i el màrqueting digital.

Equip Aquí Fem Màrqueting

A Aquí Fem Màrqueting som una xarxa multidisciplinar de col·laboradors especialistes en els diferents camps com: Dissenyadors, Fotògrafs, Community Manager, Social Media, Copys, etc.

Si vols formar part del nostre EQUIP envia’ns la teva proposta…

On SOM?

 

Contacta - Agència Màrqueting Digital - AFM

A AQUÍ FEM MÀRQUETING estem adaptats totalment als canvis socials i laborals que han succeït en els últims temps i treballem remotament aprofitant al màxim les noves tecnologies de la comunicació, no disposem d’una oficina física, quan és necessari ens desplacem a qualsevol punt de Catalunya.

Ens pots contactar a través del formulari

O bé, per telèfon, Whatsapp i/o Telegram

T. 644.68.73.20