Qui som?

Qui fa MÀRQUETING?

Internet cada cop és més immens, i actualment no serveix només “estar” a internet per a obtenir resultats.

Què ens mou a crear aquest projecte? La nostra passió pel màrqueting i la comunicació i la voluntat de posar el nostre coneixement a disposició de les petites i mitjanes empreses perquè puguin fer realitat la seva transformació digital o aconsegueixin ser més visibles a internet.

Oferim proximitat, qualitat i resultats.

I el millor, parlem el teu idioma! T’expliquem les coses que la teva empresa necessita amb paraules que pots entendre.

PERFIL
” Per a mi és important que les empreses amb les quals treballo sàpiguen com arribar als seus clients, retenir-los i fer-los créixer.”

El meu perfil reflecteix el meu compromís amb l’ordre i la qualitat. M’asseguro que el seguiment i la revisió del treball es facin correctament, i que es compleixin els objectius. Sóc molt exigent, i m’agrada definir plans d’acció basats en el que es necessita per a aconseguir els nostres objectius. Busco transformar les idees en solucions, buscant sempre la millor manera de servir als clients.

M’esforço per oferir solucions creatives a problemes que potser el client no sabia que existien. Sóc una persona que gaudeix amb els reptes, i sempre estic buscant noves maneres de millorar els meus serveis. La meva curiositat m’impulsa a buscar nova informació i tècniques, per a poder oferir els millors resultats.

Busco entendre les necessitats de cada negoci. Utilitzant les últimes tecnologies per a crear solucions de màrqueting i publicitat específiques per a cada client.

Tècnica en disseny gràfic i Formació específica en Màrqueting Digital, Publicitat digital i Posicionament SEO.

MARIA MATEU - AFM MARQUETING

“Solucionar problemes de forma creativa, innovant i guiant-me per la intuïció per ajudar-te a millorar el màrqueting en línia del teu negoci i aconseguir els objectius plantejats”

Sempre m’he considerat una persona decidida, emprenedora i creativa, però al mateix temps analítica i compromesa a la qual li agrada investigar en profunditat i aportar una visió estratègica als negocis. Dono sempre més del que s’espera i busco l’excel·lència en tots els projectes.

Un dels meus punts forts és la resolució de conflictes. Em guio pel meu instint i sentit comú en molts casos. Tot això des de la proximitat, la professionalitat i la responsabilitat d’aconseguir els objectius marcats.

Això em permet analitzar la situació de les petites i mitjanes empreses i buscant solucions eficients amb agilitat i rapidesa, per guanyar visibilitat a internet de forma estable en el temps.

Graduada en Comunicació (Menció en Comunicació corporativa i relacions públiques)
Tècnica Superior d’Arts plàstiques i disseny en Fotografia
Formació específica en Màrqueting Digital, Publicitat digital i Posicionament SEO

Amb 20 anys d’experiència en el món del disseny i la fotografia
Més de 10 anys d’experiència en el sector de la comunicació i el màrqueting digital.

Equip Aquí Fem Màrqueting

A Aquí Fem Màrqueting som una xarxa multidisciplinar de col·laboradors especialistes en els diferents camps com: Dissenyadors, Fotògrafs, Community Manager, Social Media, Copys, etc.

Si vols formar part del nostre EQUIP envia’ns la teva proposta…

On SOM?

 

Contacta - Agència Màrqueting Digital - AFM

A AQUÍ FEM MÀRQUETING estem adaptats totalment als canvis socials i laborals que han succeït en els últims temps i treballem remotament aprofitant al màxim les noves tecnologies de la comunicació, no disposem d’una oficina física, quan és necessari ens desplacem a qualsevol punt de Catalunya.

Ens pots contactar a través del formulari

O bé, per telèfon, Whatsapp i/o Telegram

T. 644.68.73.20